Dagli'Brugsen Hejnsvig

Brugsens friske medarbejdere

Brugsens medarbejdere er altid friske med et godt tilbud!

_____________________________________________________

Dagli´Brugsen fejrede sin nye indgangsparti.

Generalforsamling i Brugsen den 21. april formandens beretning

Årsberetning 2014, Dagli´ Brugsen, Hejnsvig

 

Det har været et hårdt år for Dagli´ Brugsen, Hejnsvig. 1.800 -x-tra varer blev stærkt nedsat fra Coops side fra årets begyndelse for at være konkurrencedygtige og matche discountbutikkernes priser. Prisnedsættelserne har sat avancen under pres;- vi har simpelt hen skullet arbejde hårdt for hver indtjent krone.

Coops beslutning om at flytte regnskabsafdelingen til Indien har kostet mange timers ekstra arbejde og skabt stor usikkerhed om simple ting som rettidig betaling, ajourført bogføring og månedlige regnskaber. Det gælder desværre ikke kun Dagli´ Brugsen i Hejnsvig – det har påvirket hele Coop. Konklusionen er, at forarbejdet forud for udflytningen har været for dårligt. Der er oprettet og ansat en afdeling i Danmark, som sammen med Indien-medarbejderne arbejder på en fælles holdbar løsning. Alle kæmper stadig.

I butikken er der sket flere ændringer i år. ”Blomsterkrukken” har udvidet pladsen i bagbutikken, så blomsterpigerne har bedre arbejdsforhold. Post-afdelingen er blevet til ”PostShop”, jordtanken under benzinanlægget er blevet renset, hvilket sammen med diverse andre udskiftninger har afhjulpet problemerne med brug af betalingskort ved tankning. Sommeren var skøn, meget varm og lang;- det satte køleranlægget på overarbejde og kostede penge til reparation. Vi har også investeret i varmestyring til fjernvarmen i butikken. Alt sammen ting, som har kostet penge, men som lønner sig allerede. Alle disse udgifter er betalt i 2014.

Det sidste halve års tid har vi samarbejdet med Coop´ arkitekter omkring planerne med det nye indgangsparti. Der er blevet udvekslet ideer, set på butikker, skrevet ønsker og regnet ud og diskuteret for og imod. Vi har nået et resultat, som vi venter os meget af og som vil give mere plads og luft i butikken for såvel personale som kunder og som byder velkommen til alle. En del af arkitektudgifterne er også betalt i 2014.

Årets resultat er således faldet fra kr. 243.000 i 2013 til et overskud i år på kr. 135.000,00.

Vi mangler stadig at flere lokale familier foretrækker os, som deres primære indkøbssted. Med flere faste kunder har vi lettere ved at få hurtig vare-gennemgang i butikken. Ideer til, hvordan vi får flere familier til at lægge indkøbene i Brugsen modtages med stor tak.

I marts vandt Dagli´ Brugsen æren og titlen som ”Årets succes 2013”. Jydske Vestkystens læsere stemte talstærkt på Brugsen og Erik´ jordnære ide til at minimere madspild. Det gav virkelig genlyd langt omkring og gav masser af positiv reklame og omtale, som ikke kan betales for penge. Et kæmpe skulderklap til dig, Erik.

På trods af en lidt kold vind blev vores traditionelle ”Blomsterdag” rigtig godt besøgt i begyndelsen af maj. Der blev købt sommerblomster, snakket og guffet pølser, som det hører sig til. Det er altid en dejlig dag!

”Blomsterkrukken” deltog igen i år på julemessen i Grindsted. Det var en flot stand, som bestemt vakte interesse og fik meget positiv omtale af de mange besøgende. Især adventskransen dækket af helt almindelig grillkul vakte opsigt og fik rigtig mange positive kommentarer. Dét var kreativt!!.

Årets række af arrangementer sluttede med ”Julehygge i Forsamlingshuset”, hvor mange kiggede ind og tog forskud på julen med gløgg og ris á la mande.

I årets løb har vi støttet lokalt og sponsoreret flere små og store arrangementer. Jeg kan nævne nogle enkelte: juice og pølsehorn til skolens elever, da de sagde farvel til den gamle hal, is til alle børn og barnlige sjæle ved søen til Sankt Hans, Hejnsvig Marked, julebanko i Vesterhede og Hejnsvig, BrugsLøbet i Hejnsvig og julegodteposer til juleoptoget. Alle arrangementer, som rigtig mange har bakket op omkring og hvor mange har fået gode oplevelser med hjem. Vi vil rigtig gerne opfordre til, at de glade modtagere også får os nævnt, når arrangementet omtales.

Jeg vil gerne takke alle medarbejdere for jeres store engagement og flid i løbet af året. I har virkelig slidt og hjulpet hinanden. Velkommen til nye medarbejdere, farvel og tak for samarbejdet til andre og stort tillykke med jubilæet til Else og Helle for jeres store indsats igennem de sidste 15 år og 10 år.

Jeg glæder mig især over at se og høre jer medarbejdere sammen,- I nyder virkelig hinanden og har en dejlig omgangstone og måde at være sammen på. Det gælder både i Brugsen men også privat udenfor arbejdstid. I kan lide hinanden og det smitter af på kunderne i butikken, som I alle møder med hjælpsomhed og et smil.

Erik, du er stadig ikke overbevist om, at døgnet rent faktisk kun har 24 timer! Din kæmpe indsats, mange og lange arbejdsdage og utrættelige gejst efter at gøre tingene bedre er misundelsesværdig. For nylig har du lige rundet 15 år som uddeler i Hejnsvig. Det er ikke en dag for meget!. Du er bund-solid, en kæmpe kapacitet i Brugsen og i Hejnsvig. Du engagerer dig, bidrager og finder løsninger, som gavner rigtig mange omkring dig. 1000 tak.

Bestyrelsen skal også have tak for et år med godt samarbejde. Vi bidrager med lidt alle sammen og finder sammen gode løsninger. Tak for jeres og jeres families arbejdskraft før, under og efter de forskellige arrangementer.

Omkring påsken påbegyndte vi renoveringen af butikkens indgangsparti. Det vil gøre Brugsen mere venlig at komme ind i, udnytte pladsen bedre og give os godt 50m2 mere. Byggeriet vil selvfølgelig besværliggøre nogle ting i en periode, men resultatet bliver det hele værd. Vi håber selvfølgelig på alle vores kunders forståelse.

Med dette års resultat i mente, kræver det stadig fortsat fokus på omkostningerne, svind og omsætning. Det er så vigtigt, at det hænger sammen og at vi tjener penge, for at vi også har en Dagli´ Brugs i Hejnsvig fremover. Vi tror på fremtiden og fortsat udvikling i Hejnsvig.   

TAK.

_______________________________________________________________________________

Dagli`brugsen starter udvidelse den 7. april

Dagli'Brugsen i Hejnsvig starter udvidelse af butikken den 7. april. I næste uge vil der blive lavet en midlertidig indgang, som tages i brug den 7. april. Et byggeprojekt til næsten 2 millioner kr. Formålet er at få mere salgsareal, en mere overskuelig butik, stor fokus på mad butik, en ny spændende kød køler, 2 kasser i en linje så det bliver nemmere for kunderne at blive ekspederet ved kassen og meget mere.

De første 5 - 6 uger skal der bygges et nyt indgangsparti, som er klar til brug i midten af maj måned. Så skal der males og rykkes rundt i butikken, og midt i juni måned skulle vi kunne præsentere en meget anderledes og indbydende butik.

Vi håber kunderne vil have forståelse for vi "roder rundt" i butikken. Vi skal gøre vores til at guide kunderne, samt give en god service.

I tråd med at vi har fået en ny hal/børnehave og skolen får et løft, er det glædeligt at byens dagligvarer butik giver et nyt bybillede med det nye indgangsparti, nyt asfalt og belægning langs butikken.

Finansiering af projektet sker ved at vores dygtige personale har sparet pengene sammen, så vi betaler kontant uden at låne.

Hvis I har spørgsmål er I velkomne til at stille dem til mig i butikken.

Til slut håber jeg at I bakker op om os i byggefasen og at I vil blive glade for resultatet.

Hilsen

Erik Oehlensclager.

Dagli´Brugsens generalforsamling 2014

Lidt info til bynettet omkring generalforsamling i Dagli´ Brugsen

I går aftes afholdt Dagli´ Brugsen Hejnsvig den årlige generalforsamling.
Godt 70 veloplagte medlemmer mødte op i Forsamlingshuset.

De hørte en fyldestgørende årsberetning af formanden, hvor han bl.a.
fortalte om 2013 som et jubilæumsår med fest og farver og med mange
arrangementer for og med byen. 2013 har også været et år, hvor
udfordringerne har været store med at holde omsætningen. Han slog endnu et
slag for, at forudsætningen for at have en dagligvarebutik i Hejnsvig er, at
flere bliver medlemmer og vælger Dagli´ Brugsen som deres primære
indkøbssted.

Der lød også mange roser til medarbejdere og Erik for deres utrættelige
indsats i butikken og stort skulderklap for sidste uges udnævnelse til
"Årets succes" med indsatsen mod madspild - tillykke.

Erik gennemgik årsregnskabet som viser en omsætning på 27,3 mio kroner.
Årets resultat blev et overskud på kr. 243.385,00.

Der var genvalg til bestyrelsen af Birthe H. Christensen og Per Kragh.

Traditionen tro blev aftenen sluttet af med smørrebrød og bankospil.
 

Vedhæftet er formandsberetningen for 2013. Se her >>

Mange hilsner

Ole Christensen

 

 

 

 

 

 

 

 
Flyt til Hejnsvig
- se bolig og erhverv hos:
Byggegrunde


Din lokale butikKontakt webmaster