Fun And Action

Din event og polterabend arrangør

Fun And Action er stedet, som skaber rammerne for et spændende, sjovt og anderledes firma-, event-, familie- eller polterabend-arrangement.


Vi har arrangeret diverse firmaevents, polterabend og familieudflugter siden 2000 og ved, hvad der skal til for at give jer en god oplevelse. Vi tager grupper op til 130 deltagere. Fun and Action har til huse på en hyggelig nedlagt landejendom med masser af plads og gode faciliteter. Vi tilbyder totalløsninger, til fornuftige priser og alt samlet på et sted.


Hos os er der, altid en instruktør med ved aktiviteterne - det sikrer, at I får en god og sjov oplevelse.


Aktiviteter


· ATV-FUN

· Gokart

· Pæle- og pudekamp

· Gladiator

· MEGA Bordfodbold

· Racerbil Bane

· Bueskydning og øksekast

· CD indspilning

· Sumobrydning

· Laser Shot


Fun And Action ApS

Fugdalvej 4

7250 Hejnsvig


Tlf.: 75336969 / 60686829


E-mail.: hejnsvig@funandaction.dkwww.funandaction.dk

 

 

Verdensmestre i fodboldgolf

Hermed lidt foto fra borgmesterens besøg.

Borgmesteren, Ib Kristensen og kommunenes komunikationschef, Søren Madsen aflagde fredag d. 20. juli Hejnsvig Fodboldgolf et besøg.

Anledningen var et veloverstået VM i fodboldgolf, Hejnsvig havde hele 4 verdensmester titler og 2 sølv medaljer med hjem. Det mente borgmesteren bestemt var hæder værd.

han havde en lille gave og blomster med fra kommunen som tak for indsatsen og for at få kommunen på landkortet. Han roste i sin tale den fine bane i Hejnsvig og lykønskede spillerne med de flotte præstationer.

 Flyt til Hejnsvig
- se bolig og erhverv hos:
Byggegrunde


Din lokale butikKontakt webmaster