Julefrokost 2016

Julefrokostudvalget i fuld gang med at planlægge årets julefrokost i Hejnsvig
Sæt allerede nu x i kalenderen
LØRDAG D. 19. NOVEMBER kl. 17.30.
Vi glæder os til en fantastisk fest med masser af dejlig musik, julemad og stemning i vores dejlige BAKKEHAL
Håber vi ses 

_____________________________________________________________________________

Julefrokost gav 62.000 kroner til projekt Bakkehallen

Hejnsvig: Julefrokosten i Hejnsvig lørdag den 20. november var en stor succes og en fest, som alle knap 330 glade gæster bidrog positivt til, så hallen genlød af høj stemning aftenen igennem. - Vi kan kun sige tusind tak til alle private og erhvervsdrivende, som bakkede op og gjorde julefrokosten til en herlig aften. Uden jer var vores rammer og arbejde intet værd, siger Bente Lilholm på vegne af Nissebanden, der stod bag festen.

Hotel Lyngheden stod for aftenens julefrokost OG skænkede endog 4 flotte gavekort som mandelgaver til de heldige gæster!!! . ”Performers” stod for det musikalske indslag. De tog kegler og forstod at holde dansegulvet varmt hele aftenen.

Vi har trukket på rigtig mange frivillige hjælpere før, under og efter julefrokosten til bordopstilling, pyntning, afrydning, barpersonale, oprydning og rengøring. Vi skylder ALLE frivillige en helt speciel og kæmpe STOR TAK. I har været en kæmpe hjælp og er gået positivt til opgaverne, siger Bente Lilholm.

Igennem de sidste par uger er regnskabet blevet gjort op og aftenens økonomiske resultat er nu klar: Kr. 62.000,00, der ubeskåret går til projekt Bakkehallen i Hejnsvig!.

-Heldigvis har vi også fået rigtig mange roser fra aftenen og det varmer rigtig meget. Samtidig har vi også taget de forskellige småting til efterretning, der kan ændres til noget bedre. Tak for ris og ros til alle, slutter Bente Lilholm.

Julefrokost i 2011?  - der er i alt fald et ønske om at holde lokal julefrokost. Nissebanden stopper for denne gang, da de er enige om, at der skal friske øjne til og opfordrer derfor andre til at tage over.

1000 tak for en dejlig aften og rigtig glædelig jul til alle.

Billeder fra juklefrokosten 2009

Julefrokost i Hejnsvig Hallen

Så blev Hejnsvig Markeds weekenden vel overstået – oven i købet med et rigtig flot resultat!!!

Planerne omkring en fælles julefrokost i Hejnsvig Hallen lørdag den 21. november blev mere synlige og konkrete og rigtig vel modtaget. Tak for det.

Der var stor interesse og positive meldinger om et godt initiativ og pebernødder, nissehuer og julestemning på standen. MEN interesse gør det ikke alene!!

Vi beder derfor alle om at bakke op, samle gode venner, naboer – nye som gamle – og arbejdskollegaer og få købt billetter. Billetsalget foregår fra Dagli, hvor medarbejderne står klar.

Prisen pr. billet er kr. 299,00, som inkluderer velkomstdrink, julebuffet leveret af Gyttegård, musik under spisning og efterfølgende dans af Veteranerne, underholdning og pyntning af hallen.

Ud fra bestillingssedlerne i Dagli vil vi lave bordplanen, så vær opmærksom på korrekt registrering på bord, navn, adresse, telefonnummer.

Der skal være solgt min. 200 billetter inden den 1. juli, da arrangementet ellers vil blive aflyst. På bestillingssedlen vil vi gerne at du svarer på, om beløbet skal tilbagebetales eller gives til hal-projektet ved aflysning.

Eventuelle spørgsmål besvares ved kontakt til Nissebanden.

Karsten Knudsen                                        Trine Jeppesen                          

Refshøjvej                                                   Boldingvej

 

Bente & Ole Christensen

Søgårdvej 7533 5146

*********