For 7. år i træk afholder Hejnsvig Idrætsforening i uge 31 (den 27.juli-31.juli) DBU`s FODBOLDSKOLE på Hejnsvig Stadion. Fodboldskolen er i år for børnfødt i 2005 til 2013. Fodboldskolen er fra mandag til fredag kl. 9-15. Der vil hver morgen være voksne i klubhuset fra klokken 8.30, her vil der være mulighed for morgenpasning indtil fodboldskolen starter kl. 9. Fodboldspillerne vil igen i år blive tilbudt frugt og gratis frokost, sponsoreret af lokale erhvervsdrivende krydret med overraskelser i løbet af ugen. Nærmere information følger før sommerferien til alle tilmeldte

KLik på billedet for at se mere.

DBU Fodboldskole

Hejnsvig IF har de seneste fem år, underledelse af Mette Kragh og hendes team af dygtige hjælpere, været vært for DBU Fodboldskolen, der bliver afviklet hen over sommeren i hele landet.

I 2019 henvender fodboldskolen sig til piger og drenge i årgangene 2004 - 2012, og deltagerne kan se frem til en fest fyldt med sjov og læring. Og en fest hvor der ikke bare bliver spillet og "leget" fodbold fem dage på stribe, men hvor der også knyttes nye venskaber, der giver lyst til at komme igen år efter år.

Hejnsvig har lagt billet ind på - og fået - en fodboldskole igen i 2019, og det bliver igen med det garvede ledelsesteam ved roret. 

Fodboldskolen i Hejnsvig foregår i uge 31 - fra mandag den 29. juli til fredag den 2. august. Alle dage fra kl.9-15.

Og som altid sørger Hejnsvig IF, kvit og frit, for et sundt frokostmåltid til alle hver eneste dag under afviklingen.

Prisen inkl. en fodboldpakke med bl.a. fodboldtøj er 869 kr. Tilmelding her. Husk, at det IKKE er nødvendigt at bestille mad.

Se meget mere om DBU Fodboldskolen.