Se programmet for Hejnsvig Marked 2020 her. Kommer snart

Hjææælp - Hejnsvig Marked mangler lopper

Den 11. februr 2020

En af de helt store begivenheder - og fornuftige indtægtskilder - ved Hejnsvig Marked er det store loppemarked. Men i år er folkene bag det en smule udfordret. De mangler nemlig lopper.

-  Vi mangler dimser og dingenoter, møbler, porcelæn, bøger osv. Ja vi tager stort set imod alt - bare ikke skrammel, fortæller Charlotte Pedersen fra markedsudvalget.

Hun gør desuden opmærksom på, at Hejnsvig Marked gerne påtager sig at tømme f.eks.et dødsbo, og at man også har mulighed for at komme af med større loppepartier. 

- Man skal blot kontakte Jørgen Saugmann på tlf 4011 2281 for at aftale nærmere, siger Charlotte Pedersen.

Og så har man selvfølgelig som altid mulighed for at aflevere lopper oppe ved stadion i dagene op til markedet. Helt præcist onsdag den 15. og torsdag den 16. maj 

Veterantræf på Hejnsvig Marked den 16 maj 2020.

 

 

 

 

 

 

 

Hejnsvig Marked 2019: 

Den 20. december 2019 

Louise, Charlotte og Marianne, der sammen udgør Markedsudvalget, har netop afholdt årets sidste møde, og de røber nu, at 2019 udgaven kommer til at byde på flere, nye spændende tiltag. Hvad mon de nu har fundet på? Og så fortæller de desuden sponsorerne er begyndt at komme på banen. EK-Biler har meldt sig som hovedsponsor og Vandfax sponserer musikken.

Pigerne nævner dog også, at der selvfølgelig er plads til flere gode sponsorer. 

Hr. P og Skrotbanden donerer nye T-shirts til markedsfolket

De frivillige bag Hejnsvig Marked, og dem er der rigtig mange af, er blevet klædt behørigt på, og bliver noble at se på og lette at genkende, når markedet løber af stabelen igen den 16. og 17. maj.

For nu er der nemlig også sponsorer, der er kommet på banen med spritnye T-shirts til hele flokken.

De glade givere er herre modetøjsbutikken Hr. P i Grindsted og Skrotbanden.