Vi mødes på hjertestien søndag den 5 januar kl. 10.00

Ta´ cyklen under armen og familien i hånden.

Sådan lyder opfordringen til alle, der vil med på Nytårstur på og omkring Hejnsvig Hjertesti søndag den 5. januar 2020 kl. 10.00.

Vi har tænkt lidt nyt og kombinerer Nytårsturen med en cykeltur omkring Hejnsvig for de, som foretrækker at trampe i pedalerne i stedet for at gå. En almindelig cykel er fin til turen.

Som altid er der fælles start og slut ved spejderhytten Højvang, Hejnsvig.

Hjertestien rundt er der lidt familieunderholdning, mens cyklisterne lader snakken gå.

Ca. kl. 11.30 kan der købes suppe af alle, som har gået eller cyklet.

Vi glæder os til at se jer til en frisk tur og en aktiv start på 2020.

Hold op hvor blev der hygget på Hjertestien

Det er altid så hyggeligt, når Hjerteforeningen og Hejnsvig IF inviterer til Nytårstur på byens Hjertesti. Og det gjorde foreningen søndag den 6. januar 2019 med start kl. 13.30.

Som de nu i efterhånden 10 år dette tiltag har været på programmet, var det Bente Lilholm, assisteret af sine to døtre, der stod bag, og de kunne glæde sig over en aldeles god tilslutning. Lige knap 60 glade deltagere dukkede op ved spejderhyttten Højvang, der igen var udgangspunkt, og de gik, de fleste af dem i hvert fald, i samlet flok ud på den 4,8 kilometer lange rute, der bringer folk rundt om byen, gennem byen, forbi søen og anlægget og derfra retur til Højvang. 

Her stod arrangørerne så klar med kaffe, varm chokolade samt hjemmebag, der kunne købes for et yderst symbolsk beløb.

Undervejs var der iøvrigt indlagt en lille opgave. Deltagerne skulle nemlig indsamle brikker til et puslespil, man så passende kunne "lægge", mens man nød kaffen.

Tak til dig Bente - og Line og Tanja. I gjorde det fantastisk.Godt gået!