Billund kommune sætter nye log på genbrugsbeholder.
 

 

Pressemeddelelse:

 

Låg på genbrugsbeholdere skiftes i hele kommunen

 

Dato: 13. februar 2020

Lågene på de grønne todelte 240-liters genbrugsbeholdere har vist sig at gå for nemt i stykker, blandt andet i forbindelse med tømning. Derfor har Billund Kommune valgt at udskifte lågene på de grønne genbrugsbeholdere.

 

Kommunens borgere vil i de kommende måneder opleve at få udskiftet låget på deres genbrugsbeholder. Billund Kommune har nemlig besluttet at udskifte lågene, da det har vist sig, at flere låg risikerer at gå i stykker, når de tømmes af skraldebilen.

 

Udskiftningen er gået i gang

Genbrugsmedarbejderne fra kommunen er netop begyndt at udskifte lågene - først i Billund og Grindsted og dernæst i resten af kommunen. Det er borgere med en grøn todel 240-liters genbrugsbeholder, som vil opleve, at kommunens folk vil komme ind på deres grund for at skifte låget.

 

”Antallet af medarbejdere hos os er ikke det samme som antallet af skraldemænd, og udskiftningen vil derfor kun blive gjort de dage, hvor der er medarbejdere fri til arbejdet,” fortæller driftsleder i Affalds- og Genbrugscenter, Peter Skov.

 

Peter Skov håber, at udskiftningen af lågene kan gøres på tre til fire måneder, men det kan ikke siges, hvilken dag borgerne kan forvente, at låget på netop deres beholder bliver udskiftet. Derfor ville det være en stor hjælp for kommunens folk, at borgere med en grøn todelt 240-liters genbrugsbeholder har den stående synligt, indtil låget er skiftet.

 

 

For yderigere information kontakt

Stina Andkjær Edlefsen

79 72 71 29

sae@billund.dk

 
den. 13.02.20 kl. 08:12
<- Tilbage til nyhedslisten