Deltag i Regatta Rally i både bygget i LEGO og genbrugsmaterialer
For sjette år i træk samarbejder The International School of Billund og Billund Bibliotekernes børneafdeling om Regatta Rally i Billund Bæk ved Billund Centret. Sejladsen finder sted lørdag d. 31. august i forbindelse med Trekantomraadets Festuge. I år kan børn helt ned til 3 år være med.

Ønsker man at deltage med en LEGO båd, skal man tilmelde sig på Billund Bibliotek i den betjente åbningstid mellem d. 12. og 24. august. Her får man udleveret et skibsskrog, som man selv bygger til en færdig båd med sine egne LEGO klodser. Pladserne til regattaen uddeles efter først-til-mølle-princippet, så det gælder om at være hurtig.

Hvis man også gerne eller kun vil være med til at sejle med en båd af genbrugsmaterialer, skal man først tilmelde sig konkurrencen på dagen. Arrangørerne har de materialer, man skal bruge, men det er også tilladt at komme med en båd, der er bygget derhjemme.

Fælles for begge bådtyper, der er med i Regatta Rally, er, at de ikke må være forsynet med en motor.

Der er præmier til de børn, der har bygget de hurtigste, sejeste, smukkeste, sjoveste eller mærkeligste både.

Sideløbende med regattaen viser sæbebobleeksperten, Søren Bredmose Simonsen, hvordan man kan blæse store og flotte sæbebobler, og man får selvfølgelig selv lov til at prøve.
den. 11.08.19 kl. 11:31
<- Tilbage til nyhedslisten