Hejnsvig Hjertesti fylder 10 år – det skal fejres
På søndag den 29. september, det er World Heart Day, er der igen fest i Hejnsvig. Hjertestien fylder rundt – 10 år – og det skal naturligvis skal markeres med maner og på hjertelig vis!

Festen starter fra spejderhytten kl. 13.30.

På Hjertestien kommer der en ”Dyresti” med 12 forskellige dyr, der placeres naturligt på den del af Hjertestien, hvor Troldhedebanen har været. Dyrestien er kommet i stand i samarbejde med Billund Kommunes JobCenter, som har lavet og stillet dyrene op.

Der er lavet en folder om Hejnsvig Dyresti med link til naturporten, hvor der kan findes mere viden, tegninger og quiz om dyrene.

En ekstra oplevelse

Dyrestien i Hejnsvig er tænkt som en ekstra oplevelse til de mange lokale og gæster, som hver uge går og løber på Hjertestien. Samt naturligvis til børn og voksne, som elsker oplevelser i naturen med mulighed for at komme helt tæt på dyrene.

Med flot vejr på jubilæumsdagen, den 29.september, bliver Hjertestien pyntet med hjerter. Udover det, har vores præst, Jørgen Johansen, lovet at sørge for en hjertelig gudstjeneste i Vesterhede kl. 10.30.

Jubilæet for Hejnsvig Hjertesti markeres selvfølgelig med en tur på Hjertestien. Der er fælles velkomst i Spejderhytten Højvang kl. 13.30 og indvielse af Dyrestien ved opgangen af Troldhedebanen kl. 14.10.

Der afsluttes med kaffe/saft og hjemmebag i Spejderhytten efterfølgende.

Gæt en lort

Rundt på turen vil der være lidt forskelligt underholdning, hvor du kan bruge din viden og ”gætte en lort” og samle blade, så du kan være kreativ og lave dit eget dyr i Spejderhytten. Der er også gaver og mulighed for at få en tatovering, et hjerte-armbånd eller kort, som Hjerteforeningen har skænket.

Hejnsvig Hjertesti har været en succes siden indvielsen for 10 år siden. Hjertestien bliver brugt flittigt og dækker et ønske om motion tæt på egen dør.

Da HIF Gymnastik var tusseynglere tilbage i 2009/2010 blev Hjertestien en realitet – som blot eet af mange tiltag i den periode. Siden har vi fået hjælp fra JobCenteret og Hejnsvig Borgerforening til vedligehold, så Hejnsvig Hjertesti altid vises frem fra den bedste side. Der skal også kun lyde roser til alle brugere af stien, som i fællesskab passer så godt på den.

HJERTELIG VELKOMMEN.

Det bliver en HJERTELIG DAG, hvor alle er velkomne til at opleve vores dejlige Hjertesti og natur i Hejnsvig.
den. 25.09.19 kl. 07:38
<- Tilbage til nyhedslisten