MAGION gentager en tropisk succes med rom
Sidste gang Caribisk Romsmagning i svømmehallen var på plakaten i MAGION blev billetterne revet væk. Fredag den 8. november gentages successen.  

Hvis du er til rom og varmere himmelstrøg, så er Caribisk Romsmagning i svømmehallen i MAGION noget for dig. Under parasoller og lyskæder med calypso-rytmer i baggrunden tager Johnny fra Kælder Vin igen gæsterne med på en spændende smagsrejse – næsten helt til Caribien.

”Sidst vi inviterede sammen med Kælder Vin forsvandt billetterne hurtigt. Og stemningen var super god i svømmehallen, så selvfølgelig går vi all-in igen på den caribiske stemning og den gode rom”, forklarer eventmanager Mads Søbye Helbo.

Johnny Mortensen fra Kælder Vin er kendt som en uhyre dygtig formidler. Sammensætningen af rom – eller andre delikate drikkevarer – er altid af høj kvalitet til hans smagninger. Og gæster vil ofte opleve en overraskelse, der bryder med forhåndsforventninger og konventioner.

Når MAGION gentager succesen er det også med en fornyet opfordring til gæsterne om at komme i deres bedste blomstrede og åbentstående skjorte, bermudashorts og stråhat – eller hvad klædeskabet nu gemmer af caribisk stemning. Ikke kun for stemningens skyld, men også fordi erfaringen er, at temperaturen i det tropiske klima i svømmehallen måske ikke lige er til cowboybukser og stramtsiddende jakke.

Billetter kan købes på www.magion.dk eller i MAGION til 400 kr. Der er også mulighed for at købe en tapas-menu til 109 kr. Tapas serveres kl. 18.15 - så er gæsterne sikret en helstøbt aften. Der er adgang til dampbad, sauna og varmtvandsbassin fra kl. 19.30. Smagningen starter kl. 20.00 og varer til ca. kl. 22. Herefter tilbyder MAGION, at gæsterne kan købe en dejlig kold øl og få snakket rom i MAGION Café. 

Svømmehallen er lukket fra kl. 19.30 (børnebassinet er helt lukket denne fredag). De almindelige regler for ophold i svømmehallen er gældende under arrangementet. Arrangementet foregår på kanten af bassinet, men man er velkommen til at tage en dukkert.  
den. 13.09.19 kl. 09:43
<- Tilbage til nyhedslisten